Već godinama ne prakticiramo direktan upis u grupe, već svi novoprodišli članovi prolaze kroz fazu integracije. Za to su dva glavna razloga:

A) kako se ne bi remetili kvalitativna razina i ritam rada već postojećih grupa i
B) kako se novopridošli član ne bi osjećao loše pored, barem u početku, primjetno sposobnijih suvježbača.

Integracijski ciklus predstavlja period pojačanog individualnog rada u kojem se najčešće novopridošlog člana priprema za dolazak na kvalitativnu razinu ostalih u grupi. Također, već postojeći grupni članovi mogu se, ukoliko iz nekog razloga “zastrane”, poslati na integracijski period kako bi se vratili u svoju zonu optimuma.

Sastoji se od uobičajenih elemenata kao što su individualni treninzi, samostalna aktivacija, sauna i manualne terapeutske tehnike, uz analizu i sveprisutno savjetovanje. Ako se izvede na korektan način, integracijski ciklus značajno ubrzava psihološku i fiziološku prilagodbu člana na nove uvjete te, iako je financijski skuplji, u konačnici štedi vrijeme.

Karakter integracije može se uvelike razlikovati od osobe do osobe, a sve sukladno trenutnom stanju i ciljevima. Tako će iznimno nefleksibilnim osobama dominantni operatori biti vježbe fleksibilnosti dok će onima s narušenim metabolizmom dominirati korekcije u prehrani i sauna.

Sadržaji standardnog mjesečnog integracijskog ciklusa:

  • 12/13 individualnih treninga
  • 1 x masaža 90′
  • sauniranje – doza sukladna dogovoru i vremenskim mogućnostima
  • samostalan cardio rad na otvorenom ili zatvorenom

Cijena: 3600 kn (2880 kn + PDV)